Salonul de Carte Bookfest revine la Timisoara peste trei saptamani, cu o galerie impresionanta de evenimente si de invitati. Mircea Cartarescu, Cristian Tudor Popescu, Lucian Boia, Dan C. Mihailescu, Aurora Liiceanu, Serban Foarta, Ioana Parvulescu, Ioana Nicolaie, Adriana Babeti, Jan Cornelius, Tatiana Niculescu, Mircea Mihaies, Cristian Patrasconiu, Ioan T. Morar, Cornel Ungureanu, Robert Serban, Bogdan Munteanu, Sorin Mitu sau Radu Pavel Gheo sunt cativa dintre autorii ce vor delecta vizitatorii la Bookfest Timisoara. Accesul publicului va fi gratuit, iar reducerile de preturi vor fi dintre cele mai atractive, numai bune pentru Sarbatorile Pascale care se apropie.

Publicul timisorean se poate considera un rasfatat al evenimentelor culturale din prima parte a anului, pentru ca agenda celei de-a sasea editii a Salonului de Carte Bookfest Timisoara este una cu adevarat exceptionala. Astfel, intre 6 si 9 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (CRAFT), de vizavi de Sala Olimpia, Bookfest Timisoara a pregatit un program de cinci stele ce cuprinde lansari de carte, proiectie de film si intalniri cu cei mai remarcabili autori contemporani.

In cele patru zile de sarbatoare culturala, vizitatorii vor avea ocazia sa rasfoiasca cele mai interesante noutati editoriale si sa gaseasca cele mai inspirate cadouri pentru cei mici, dat fiind ca Sarbatorile Pascale vor fi la doar o saptamana distanta. Cu o oferta de circa 25.000 de volume la cele mai bune preturi si din cele mai variate domenii, la Bookfest Timisoara vor fi prezente unele dintre cele mai importante edituri din Romania, intre care Humanitas, Polirom, RAO, Corint, Curtea Veche, ART, Nemira, Trei, Univers, ALL, Nomina, Univers Enciclopedic, dar si distribuitori de carte straina ca Okian sau Astro.

Pentru mai multe detalii va rugam sa apasatiAICI

Descarcati identitatea vizuala a evenimentului deAICI

Salonul de Carte Bookfest Timisoara este organizat de Asociatia Editorilor din Romania si Primaria Municipiului Timisoara.

Parteneri: Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Biblioteca Judeteana Timis si Universitatea de Vest din Timisoara.

Parteneri media: TVR Timisoara, Radio Romania Timisoara, HotNews, Press Alert, Banatul Azi.