Dupa recent-anuntatele nominalizari la Gala Premiilor UNITER, in cadrul careia Bobi Pricop isi disputa Premiul pentru cea mai buna regie, iar Ciprian Nicula Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, Spectacolul "O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii" dupa Mark Haddon - productie extrem de iubita si de apreciata atat de catre public cat si de catre criticii de specialitate - a fist nominalizat si la Gala Premiilor Radio Romania Cultural, editia a XVII-a.

O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptiiFoto: TNB

Spectacolul "O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii" va avea urmatoarele reprezentatii pe 15 si 16 martie, respectiv 8 si 9 aprilie, de la ora 20:00 la Sala Pictura a Teatrului National "I.L. Caragiale" Bucuresti.

Regizorul Bobi Pricop si echipa spectacolului "O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii" (dupa Mark Haddon, adaptarea Simon Stephens, traducerea Andrei Marinescu, scenografia Adrian Damian, videoproiectii Dan Adrian Ionescu & Mizdan Negatron, muzica Alexei Turcan, light design Andrei Florea, cu Ciprian Nicula, Emilian Oprea, Ana Ciontea, Rodica Ionescu, Carmen Ungureanu) sunt nominalizati la categoria TEATRU, in cadrul Galei Premiilor Radio Romania Cultural, editia aXVII-a, un eveniment de traditie in cadrul caruia Radio Romania Cultural premiaza cele mai importante reusite ale culturii din anul 2016, pentru 9 categorii: poezie, proza, teatru, film, arte plastice, stiinta, muzica, educatie, proiecte culturale si festivaluri.

In cadrul galei, Premiul de Excelenta ii va fi oferit marelui actor Ion Caramitru, Directorul General al Teatrului National I.L. Caragiale din Bucuresti, presedintele Uniunii Teatrale din Romania, "pentru tineretea de spirit si de fapta a omului de teatru in calitate de actor, regizor, manager si eminent promotor al valorilor nationale si universale ale artei spectacolului."

A XVII-a editie a Galei Premiilor Radio Romania Cultural va avea loc luni, 20 martie, de la ora 19:00 la Teatrul Odeon din Bucuresti. Spectacolul va fi transmis in direct onair si online de Radio Romania Cultural. Inregistrarea show-ului va fi difuzata de coproducatorul galei, TVR.