Ziua Internațională a Femeii va fi marcata printr-un eveniment muzical potrivit pentru toate gusturile publicului feminin, fie că acesta rezonează la ritmuri dance, latino, la refrene hip-hop sau la hituri pop și rock. Andra, Smiley și Direcția 5 sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena din Piața Universității miercuri, 8 martie, începând cu ora 19:00. Concertul încheie cele 13 zile de sărbătoare din cadrul evenimentului „București, Capitala Iubirii”.

Concert de 8 Martie la BucurestiFoto: Afis

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei: „Ne-am gândit să întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine și să le oferim doamnelor și domnișoarelor din București, sau celor care se află în trecere prin orașul nostru, un eveniment care să le aducă un strop de bucurie în suflete și oportunitatea de a-i vedea live pe câțiva dintre cei mai bine cotați artiști români ai momentului, care sunt sigură că vor asigura o atmosferă de neuitat la kilometrul zero al Capitalei Iubirii”.

Între 24 februarie și 8 martie, pe esplanada cu statui din Piața Universității, mii de bucureșteni și turiști iau parte la prima ediție București, Capitala Iubirii, un eveniment de amploare inițiat, de Primăria Municipiului București, prin Creart, care deschide sezonul de primăvară al evenimentelor în aer liber cu un Târg de Mărțișor, o serie de concerte live și transmisia în direct a finalei Eurovision România 2017.

Evenimentul din Piața Universității începe la ora 19:00, când pe scenă va urca Connect-R, unul dintre cei mai bine vânduți artiști de hip-hop și dance din România. Pepe încinge atmosfera cu acorduri de latino, flamenco și pop, iar baladele rock ale Direcției 5 și hiturile pop ale lui Smiley pregătesc recitalul R&B susținut de Andra. Aflată în topul vocilor feminine de live din România, vedeta urcă pe scena din Piața Universității alături de artiștii hip-hop Shift, Cabron și de rapperul What’s UP.

Concertul este prezentat de Liana Stanciu și Silviu Andrei, se arata in comunicatul remis Hotnews.ro.

Intrarea la eveniment este liberă.