După succesul de la Teatrul Național din Iaşi (sala mare), Teatrul Bacovia din Bacău şi Teatrul Elisabeta din București, Turneul național ARTfel ajunge la TNB şi propune în regim de premieră un spectacol de teatru inedit: "EU nu contez!". Reprezentatia de la Teatrul Național București se dorește a fi un spectacol de gală înainte ca Turneul să-şi continue, în primăvară, drumul prin țară, scopul Turneului fiind acela de a readuce în prim plan cultura autentică românească.

Marian RileaFoto: TNB

Piesa, scrisă de un tânăr dramaturg român, a adunat critici remarcabile. Peste 1200 de spectatori și critici de teatru au fost surprinși de implicarea unora dintre cei mai buni actori români într-un proiect privat nou, dar și de un scenariu îndrăzneț care combină dramatismul specific teatrului cu lirismul muzicii clasice și populare live.

Spectacolul il are in prim plan pe Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor, va juca rolul principal „Iuda”. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc., actori consacrați precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi şi actori tineri: Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vrațiu şi Ştefan Opreanu.

Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică populară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, având calitatea de regizor muzical.

Biletele pentru spectacolul din 13 Martie de la ora 19:00 se găsesc la Casa de bilete a TNB, pe www.tnb.ro/ro/eu-nu-contez sau pe www.mystage.ro.