Biletele individuale pentru Festivalul International 'George Enescu', editia 2017 vor fi puse în vânzare pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim joi, 16 februarie 2017, de la ora 10.00, anunta siteul oficial al evenimentului. Peste 3.000 de artişti din întreaga lume vor fi prezenţi la Bucureşti şi în alte şapte oraşe din ţară - Iaşi, Braşov, Cluj, Timişoara, Bacău, Ploieşti şi Sibiu - în cadrul a 80 de evenimente, la ediţia 2017 a festivalului, între 2 şi 24 septembrie.

Festivalul 'George Enescu', 2017Foto: festivalenescu.ro

Biletele vor fi disponibile online, pe site-ul www.eventim.ro, la birourile Eventim și în intreaga rețea de magazine partenere Eventim. Pentru a ușura procesul de achiziționare a biletelor la Festivalul George Enescu ediția 2017 vă recomandăm să citiți cu atenție ghidul de pe siteul oficial al evenimentului: http://festivalenescu.ro/ghid-pentru-achizitionarea-de-bilete-la-festivalul-enescu-2017/.

Pentru a afla categoriile de locuri, accesați harta sălilor de pe site-ul Eventim: http://www.eventim.ro/ro/stiri/2016/11/seating-chart-enescu-festival-638761.html

Prețurile biletelor individuale:

Seria MARI ORCHESTRE (Sala Mare a Palatului)

Categ. I 180 RON (inclusiv TM )

Categ. a II-a 140 RON (inclusiv TM )

Categ. a III-a 110 RON (inclusiv TM )

Categ. a IV-a 80 RON (inclusiv TM )

Seria RECITALURI ŞI CONCERTE CAMERALE (Ateneul Român, Sala Auditorium)

Pentru concertele de la Ateneu:

Categ. I 180 RON (inclusiv TM )

Categ. a II-a 140 RON (inclusiv TM )

Pentru concertele de la Sala Auditorium:

Categ. I 50 RON (inclusiv TM )

Categ. a II-a 30 RON (inclusiv TM )

Seria “BY MIDNIGHT” (Ateneul Român)

Categ. I 180 RON (inclusiv TM )

Categ. a II-a 140 RON (inclusiv TM )

Seria MUZICA SECOLULUI 21 (Sala Mihail Jora – Sala Radio)

Categ. I 50 RON (inclusiv TM )

Categ. a II-a 30 RON (iclusiv TM )

Desfasurat între 2 şi 24 septembrie, festivalul va aduce in acest an staruri ale muzicii clasice internaţionale precum Lang Lang, Jonas Kaufmann, Philippe Jaroussky, Magdalena Kozena, Daniil Trifonov, Riccardo Chailly, Thomas Hampson, Dmitri Hvorostovsky, Olga Peretyatko, Khatia Buniatishvili, Tine Thing Helseth, Andrei Ioniţă şi Anoushka Shankar vor veni în premieră la Bucureşti în 2017. Publicul din Romania va avea ocazia sa asculte lucrari muzicale de exceptie in interpretarea unor orchestre de top precum Orchestra Scala di Milano, Munchner Philharmoniker sau London Philharmonic Orchestra.