A doua ediție a târgului alternativ de Crăciun vă așteaptă cu ultimele noutăți în materie de design românesc și muzică alternativă.

Alt.Craciun 2016Foto: Poster

De Crăciun ARCUB înlocuiește colindele cu concertele live ale celor mai cool trupe românești, bucatele tradiționale cu delicatese eco, cadourile clasice cu obiecte de design românesc realizate manual și urările de sărbătoare cu o invitație la ALT.CRĂCIUN.

Între 16 și 23 decembrie, târgul alternativ de Crăciun revine cu sărbătoarea industriilor creative din București. Muzică live, ultimele colecții ale designerilor români și noi delicii pentru gurmanzi, așa arată ALT.CRĂCIUN ediția a doua la ARCUB, strada Lipscani 84-90.

ALT.CRĂCIUN poate fi vizitat în fiecare zi între 16 și 23 decembrie, între orele 14:00-21:00.

ARCUB dă startul la sărbătoare vineri, 16 decembrie, de la ora 19, cu concertul Cântece de iarnă semnat Ada Milea, primul dintr-o serie de concerte live ALT.CRĂCIUN 2016. Lucia, Aida și noi, Horia și Flores, Byron, Eyedrops sunt doar câteva din numele muzicii alternative românești, care vor urca în fiecare seară, de la ora 19, pe scena din pasajul Gabroveni, iar Corul de Copii Radio va susține două concerte de coveruri după Robin and the Backstabbers, Șuie Paparude, Alexandrina Hristov, Kumm sau Alternosfera.

Transformat în artera principală a celor care caută un altfel de târg de sărbători, o vizită în pasajul Gabroveni îți oferă ocazia să te delectezi cu vin fiert, ciocolată caldă și alte bunătăți de la ALT.WINTER DRINKS Shop. În plus vei putea să-i surprinzi pe cei dragi cu cadouri unice pe care le găsești doar la ALT.FASHION Shop și la ALT.GIFT Shop powered by Dizainăr.

ALT.CRĂCIUN include:

ALT.FASHION SHOP – Haine și bijuterii create de designeri români: Bianca Georgescu, HUMAN APJ, snob., MIHHER, Bon Bijou, Mender, Aer Wear, LIA.

ALT.WINTER DRINKS Shop – Ciocolată caldă, vin fiert, ceaiuri și multe alte bunătăți.

ALT.GIFT SHOP powered by Dizainăr – Obiecte de design românesc pe care le-ați admirat la Romanian Design Week. Portofoliul Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, fotografie, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică semnate de: Arhifab, Atelier Ciprian Manda, Dragoș Motica, Alexe Popescu, After Race, Ruxandra Sacaliș, 201 Design Studio, Mădălina Andronic, Andrei Ignia, Atelier A4, Alexandru Ioniță, Mihnea Ghilduș, Lana Dumitru, Anca Fetcu, Photoliu, Brut Concept, Izzi Design, Vlad Butucariu, Simplexio, Cai verzi pe pereți, Alina Constantin, Maria Decu și Mihai Dumitrache, Foldo, Gavia Concept, Alexandra Constantinescu, Threads and Throws, Gabriel Geller, Oana Boboc, Upside Down, Colorhood, Uppercrazy, Aerium, Prăvălia cu Păpuși, Florin Poptean, Jazz Design, Mihai Stamati, etc.

Accesul publicului este gratuit.

ALT.CRĂCIUN este organizat de Primăria Municipiului București prin ARCUB.