Peste ​aproximativ o săptămână, debutează ediţia din această toamnă a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount din România. De miercuri, 26 octombrie, până duminică, 30 octombrie, cele mai însemnate edituri autohtone îşi aşteaptă vizitatorii la etajul al doilea al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi.

Kilipirim 26-30 octombrie 2016Foto: Afis

„Într-o perioadă în care tonalitatea discursurilor legate de numărul cititorilor autohtoni e din ce în ce mai sumbră, noi, organizatorii celui mai important târg de carte cu discount, ne bucurăm că le putem oferi iubitorilor de carte din capitală o nouă ocazie de a cumpăra cărți importante la prețuri de nerefuzat. Există, desigur, și magazine viruale din care cititorii din România pot cumpăra cărți la preț redus, însă Kilipirimul le oferă iubitorilor de lectură șansa de a alege în «cunoștință de cauză», acea bucurie care ne-a însoțit dintotdeauna în întâlnirea cu poveștile: plăcerea de a răsfoi volumul înainte de a-l achiziționa”, a declarat Louisa Udrescu, organizatorul evenimentului.

Timp de 5 zile, pe iubitorii de lectură din capitală îi așteaptă la Kilipirim o ofertă impresionantă de carte, mii de volume, pentru care editorii autohtoni au gândit cele mai avantajoase reduceri: de la titluri la prețuri de neratat (cărți ale autorilor laureați cu Nobelul literar la prețul de 5 lei), până la pachete speciale, tombole și discounturi generale care încep de la 30% și ajung până la 90%.

Ceaiurile sau specialităţile de cafea, o ofertă interesantă de auxiliare și jucării, precum și antichități și o serie de produse potrivite drept cadouri pentru sărbători – şi ele la preţuri preferențiale – completează oferta ediției de toamnă a târgului de carte Kilipirim.

Materialele ezoterice şi conferinţele pe teme de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii din cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” reprezintă un un motiv în plus pentru a trece pragul acestui eveniment.

De mai bine de 20 de ani KILIPIRIM rămâne unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală, fiind nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.