Valerie Ciolos-Villemin a afirmat sambata seara, la Alba Iulia, unde a sustinut un recital artistic in cadrul "Galei Academiei Doamnelor", ca vrea sa se implice mai mult in proiectul Brancusi si, de asemenea, ca si-ar dori sa ramana in Romania si in viitor, relateaza Agerpres.

Valerie Ciolos-VilleminFoto: Agerpres

"As vrea sa ma implic mai mult si la proiectul cu Brancusi. O sa vedem ce o sa fie cu el. Rabdare", a declarat presei, intrebata in ce proiecte se va mai implica, sotia primului ministru.

De altfel, Valerie Ciolos-Villemin a sustinut in urma cu cateva luni, tot la Alba Iulia, un concert de muzica sacra in sprijinul campaniei nationale de subscriptie publica pentru achizitionarea sculpturii "Cumintenia Pamantului".

Ea a spus ca trebuie promovate valorile acestei tari, iar oamenii, de aici si cei plecati peste hotare, sa stie ca au cu ce se mandri.

"Am aflat cu stupoare ca patru milioane de oameni sunt in afara si asta e, totusi, un mare semn de intrebare", a declarat Valerie Ciolos-Villemin.

Intrebata ce anume o sa faca si daca o sa ramana in Romania dupa ce premierul Ciolos isi va termina mandatul, aceasta a raspuns ca ar dori acest lucru.

"Eu as vrea, as vrea, dar o sa vedem cum o sa ne prinda viata. (...). Vreau sa cant, o sa cant in continuare", a afirmat Valerie Ciolos-Villemin.

Cunoscuta ca Yohanna Grace sub numele de artist, Valerie Ciolos-Villemin a sustinut un recital, in semn de apreciere pentru Academia Doamnelor din Alba Iulia, un proiect considerat "special" de aceasta.

"E un proiect special, fiindca e vorba de femeie. Femeile sa constientizeze forta lor, frumusetea si sa-si poata darui toate calitatile astea comunitatii, familiei si lor insele", a apreciat Valerie Ciolos-Villemin, care a opinat ca ar trebui sa se afirme mai mult valorile feminine in societate.

Sotia primului ministru a sustinut in ultimul an la Alba Iulia mai multe momente artistice, aceasta spunand ca se simte iubita de comunitatea de aici.

In cadrul galei desfasurate sambata seara, un alt invitat special a fost actrita Oana Pellea.

Centrul de Resurse - Academia Doamnelor Alba Iulia a fost infiintat in baza unui proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane si functioneaza ca structura a Primariei Municipiului Alba Iulia, care asigura acum sustenabilitatea acestuia.