Valerie Ciolos, sotia primului ministru, a cantat sambata seara, pe scena Casei de Cultura din Oradea, cateva piese de pe singurul album din cariera sa, "Grace", pentru a promova campania de strangere de fonduri pentru sculptura lui Constantin Brancusi, "Cumintenia Pamantului", anunta Digi 24. Valerie Ciolos a cantat sub numele sau de scena, Yohanna Grace, multi dintre spectatori nestiind ca este vorba despre sotia premierului.

Valerie Ciolos-VilleminFoto: Agerpres

Valerie Ciolos a povestit ca muzica "este o pasiune din copilarie, am avut ocazia sa o practic de cand eram mica, din adolescenta, apoi am crescut si odata cu studiile am lasat-o deoparte. Incercarile vietii, am dat la un moment de greu si a trebuit sa gasesc ceva cu care sa ma hranesc si atunci am regasit aceasta pasiune."

Valerie Ciolos a explicat si de ce a ales sa se implice in campania de strangere de fonduri pentru "Cumintenia Pamantului": "Brancusi ca si om pe mine ma face sa vibrez, ce este el, de unde a plecat, avea maini de taran, a plecat din materie bruta si a creat ceva foarte rafinat."