Târgul Gaudeamus Carte şcolară revine în Piaţa Universităţii din Capitală, pentru ediţia a XIV-a, cu o ofertă bogată de manuale, materiale auxiliare sau beletristică, anunţă organizatorii. Târgul este deschis până la 25 septembrie.

De la Gaudeamus Carte şcolară elevii îşi pot procura cea mai mare parte a manualelor pentru diverse discipline avizate pentru acest an şcolar; materiale auxiliare, pentru toate vârstele, cu o largă acoperire tematică: enciclopedii, dicţionare, culegeri, atlase, lucrări pentru pregătirea examenelor, caiete de activităţi şi fişe de lucru.

De asemenea, la târg se vor găsi numeroase volume din literatura română şi universală, incluse (sau nu) în bibliografia şcolară. Mai sunt disponibile hărţi, planşe didactice, modele tridimensionale, mobilier şcolar şi alte materiale din această categorie.

Târgul, cu intrare liberă, este deschis zilnic între orele 10,00 şi 20,00, cu excepţia zilei de duminică, 25 septembrie, când programul este 10,00 - 15,00, informeaza Agerpres.