Asa cum exista zile verzi si vise sangerii, tot asa exista si o muzica albastra. Cu care, din pacate, nu ne intalnim prea des. Tocmai de aceea, nu puteti rata concertul de sambata, 10 septembrie 2016, ora 20.15, cand Maxim Belciug revine, in deschiderea stagiunii, pe scena Teatrului de Arta Bucuresti, cu chitara sa senina, cu sonoritati albastre, de lumina.

GUITARRA AZUL cu Maxim BelciugFoto: Afis concert

Daca ati avut deja prilejul de a-l vedea pe Maxim Belciug in concert, atunci stiti despre ce este vorba: carisma si caldura, un sunet adaptat la ritmul inimii si un firesc al versului pe care numai perfecta stapanire a tehnicii il poate da. Si un repertoriu enorm, ce nu lasa loc satietatii. Astfel, revederea va fi cu atat mai placuta. Daca insa aceasta va fi prima intalnire, atunci pregatiti-va pentru un spectacol simplu, la scara umana. Si veniti cu inima deschisa, lasand muzica albastra sa va incalzeasca spiritual. Si mai ales, cum avertiza chiar Maxim Belciug, nu va agatati de material, acesta se destrama.

Concertul are loc sambata, 10 septembrie 2016, ora 20.15, in sala de spectacole a Teatrului de Arta Bucuresti, din str. Str. Sfantul Stefan nr.21.

Pretul unui bilet este 31,5 lei/21 lei (studenti/elevi/pensionari)

Bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete și Eventim.ro

Rezervari: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro