ARCUB marchează începutul sezonului estival din București cu Festivalul internațional de teatru de stradă B-FIT in the Street! ce îi provoacă pe bucureșteni să se conecteze altfel la orașul în care locuiesc.

Afis B-FIT in the Street 2016Foto: ArCuB

Trupe din toată lumea, cu peste 20 de ani de experiență și sute de spectacole în repertoriu, alături de artiști cu o stea pe Walk of Fame vin la București pentru 4 zile de spectacole.

Cortina festivalului se ridică joi, 9 iunie, de la ora 19, în Piața Universității, cu o prezentare a personajelor principale din distribuția B-FIT in the Street! 2016.

Punctul

Horses of Light and Pegasus (Frana)

Horses of Light and Pegasus (Frana)

Foto: ArCuB

culminant al serii îl reprezintă spectacolul nocturn Dream. Începând cu ora 21:30, producția franceză, ce beneficiază de o singură reprezentație, transformă Piața Universității într-o scenă de proporții, unde sferele gigantice, jocurile pirotehnice și personaje pe catalige se îmbină cu o ploaie de fulgi ce împresoară publicul într-o lume onirică.

documente

Program - B-FIT

(6 Iun 2016) PDF, 1MB

Programul complet al festivalului și detalii despre trupele participante și spectacole sunt disponibile pe www.bfitfestival.arcub.ro și pe Facebook, pe pagina B-FIT in the street, dar și în programul atașat.

Baby T-rex (Italia)

Baby T-rex (Italia)

Foto: ArCuB

Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.