Teatrul LUNI anunta cea de-a patra premieră a acestei primăveri: Lungs, de Duncan Macmillan. Spectacolul va fi prezentat luni 11 si marti 12 aprilie cu incepere de la orele 19.30.

Spectacolul LungsFoto: Afis

Un text irlandez excelent, care vorbește cu umor și candoare despre o poveste de dragoste: într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile și vremuri politice nesigure, un cuplu tînăr îşi dorește un copil. Dacă se gîndesc prea mult, n-o vor face niciodată.

Dar dacă se grăbesc, poate fi un dezastru. Care dintre acestea va supravieţui – planeta sau relaţia?

Premiera LUNGS, de Duncan Macmillan in traducerea si cu participarea Denisei Nicolae și a lui Liviu Romanescu. Regia spectacolului este semnata de Nicolae Constantin Tănase.

”Aş putea zbura până la New York şi înapoi zilnic timp de șapte ani şi tot n-aş lăsa o amprentă de carbon la fel de mare ca atunci când aş avea un copil. 10 000 de tone de CO2. Cât greutatea turnului Eiffel. E ca şi cum aş naşte turnul Eiffel.”

O producţie VANNER Collective, în colaborare cu Teatrul LUNI spectacolul va avea urmatoarea reprezentație pe 22 aprilie, informeaza comunicatul Teatrului Luni.