Teatrul Itinerant Ţăndărică propune publicului, începând din 14 aprilie, odată cu debutul celei de-a V-a ediţii a Stagiunii de Vară "Teatrul, stradă şi copil", spectacole pentru care biletele se pot achiziţiona la preţul de un leu.

"Prezenţa copiilor la evenimentele culturale este esenţială pentru dezvoltarea armonioasă a lor, aşa că ne-am dorit ca anul acesta, în Stagiunea de Vară, cât mai mulţi copii să se bucure de poveşti frumoase, la un preţ simbolic", a declarat Călin Mocanu, directorul Teatrului Ţăndărică, potrivit unui comunicat Agerpres.

În această ediţie, Teatrul Itinerant Ţăndărică se va afla în parcurile Sebastian (14 aprilie - 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai - 15 iunie), Herăstrău (25 iunie - 14 iulie) şi Crângaşi (30 august - 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru şi diverse activităţi artistice dedicate celor mici.

Cea de-a cincea ediţie a Stagiunii de Vară "Teatru, stradă şi copil" se va desfăşura în perioada 14 aprilie - 11 septembrie, sub egida proiectului "Ţăndărică pentru toţi".

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, sub egida UNIMA România şi ASSITEJ România.