Masterclass sustinut de soprana Nelly Miricioiu la Opera Nationala Bucuresti

de D.S.     HotNews.ro
Luni, 21 martie 2016, 13:36 Actualitate | Cultură

Soprana Nelly Miricioiu
Foto: Opera Nationala Bucuresti
Cunoscuta soprană Nelly Miricioiu va susține, în 1 și 2 aprilie 2016, la sediul Operei Naţionale Bucureşti, un masterclass destinat tinerilor artiști lirici, cu adresabilitate către toate tipurile de voci, anunta site-ul ONB.

Înscrierile se efectuează până la data de 30 martie 2016, pe baza trimiterii CV-ului, a listei de arii propuse pentru masterclass (repertoriul va conține trei arii contrastante: repertoriu francez, italian, baroc), a unei înregistrări audio sau video, precum și în urma achitării sumei de 50 lei, taxă ce se depune la casieria instituţiei. La momentul înscrierii, candidații vor menționa în mod obligatoriu un număr de telefon la care pot fi contactați. Achitarea taxei de înscriere oferă înscrișilor posibilitatea de a asista la masterclass chiar dacă nu sunt selectați, însă fără a fi implicați activ.

Participanţii selecţionaţi pentru a lua parte activ la masterclass-ul susținut de soprana Nelly Miricioiu vor achita și o taxă de participare în valoare de 220 lei, la casieria Operei, în prima zi de desfăşurare a cursurilor. Angajații și colaboratorii permanenți ai Operei Naționale București și participanții la concursul „Le Grand Prix de l'Opéra” sunt scutiți de plata taxei de înscriere și a celei de participare la masterclass.

Toți cei selectați să ia parte la cursuri vor avea obligaţia de a îşi aduce propriile partituri.


Citeste mai multe despre   [P] Programul de granturi „Raiffeisen Comunitati” se apropie de incheierea perioadei de inscriere a propunerilor de proiect, data limita fiind luni, 31 iulie 2017.

Programul este organizat de Raiffeisen Bank si a ajuns la a saptea editie, fiind primul concurs online de proiecte de responsabilitate sociala derulat de o banca din Romania. Anul acesta, programul va sprijini financiar 10 proiecte de educatie non-formala, cu scopul de a aduce o contributie pozitiva in comunitatile in care Raiffeisen Bank este prezenta. Proiectele castigatoare vor primi granturi in valoare de 45.000 lei/proiect, echivalentul a aproximativ 10.000 de euro.

333 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version