Pe 16 și 17 aprilie, la Grand Hotel du Boulevard, în București, va avea loc singura ediție a târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR de anul acesta.

AUTOR Save the DateFoto: Afis

Experienta ultimilor sapte ani în care a adus împreună, în România, sute de artiști din toată lumea și zeci de mii de iubitori ai bijuteriei contemporane, a condus la transformarea AUTOR intr-un eveniment anual.

Editia din acest an a targului, a cinsprezecea la numar, va aduce cele mai noi creații de bijuterie contemporană semnate de peste 150 de artiști, de pe cinci continente, care și-au înscris colecțiile.

Singura ediție de anul acesta se va desfășura pentru prima dată la Grand Hotel du Boulevard (intersecția bulevardelor Elisabeta și Calea Victoriei). Timp de două zile, spațiul de poveste din centrul Bucureștiului va găzdui cel mai mare Târg internațional de bijuterie contemporană din Sud-Estul Europei, la care sunt așteptați peste 3.000 de colecționari de bijuterie de autor. Acum 140 de ani, aceleași saloane ample găzduiau o prestigioasă expoziţie cu picturi din colecţiile lui Carol I, Mihail Kogălniceanu, Gh. Grigore Cantacuzino, Theodor Aman sau Carol Popp de Szathmary.

Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR este o platformă dinamică ce promovează creația de bijuterie contemporană, susține constant dialogul între designerii de bijuterie și publicurile acestora, și un târg anual ce aduce în același spațiu iubitorii de bijuterie: consumatori, pasionați, colecționari, galerii, distribuitori și presă de specialitate.