Lucian Dan Teodorovici si-a prezentat romanul “Circul nostru vă prezintă” in cadrul ultimei editii a programului Matinee&Brunch im RKI. Hermann Schmid, actor al Burgtheater din Viena, a lecturat fragmente traduse în limba germană, iar publicul a avut ocazia să adreseze întrebări direct autorului prezent la eveniment, informeaza ICR.

Lucian Dan Teodorovici - prozator si scenarist roman contemporan este coordonator al colectiei „Ego. Proza” de la Editura Polirom, senior-editor al saptaminalului Suplimentul de cultura si redactor al revistei Timpul. Din 2007, colaboreaza alaturi de Florin Lazarescu, la realizarea emisiunii de week-end Circul nostru special la Radio Iasi FM. A colaborat la mai multe publicatii precum Timpul, Obiectiv, Iasi sau Monitorul, Iasi. Este membru al echipei de scenaristi, impreuna cu Florin Lazarescu, la sitcomul de televiziune, Animat Planet Show difuzat pe Antena 1 .

Programul-cadru lunar Matinee&Brunch im RKI, derulat în parteneriat cu Editura Polirom, s-a desfasurat de-a lungul a opt editii pe parcursul anului 2007. ICR Viena a facilitat publicului vienez întâlnirea cu literatura română contemporană, proiectul fiind foarte bine primit de publicul interesat de carte din Austria. Programul cadru va continua şi in 2008 cu prezentarea literaturii feminine. Prima carte prezentată va fi De ce iubim femeile a lui Mircea Cărtărescu, informeaza ICR Viena.