În cadrul Studioului de Dans Contemporan CNDB - program de formare şi educaţie artistică, pe care CNDB îl dezvoltă încă de anul trecut, luna februarie aduce noutăţi pentru cei interesati.

Pe 6 februarie are loc prima clasa DROP IN: vii dansezi şi nu mai pleci, începând cu ora 12.00 şi până seara, la 19.00. Vă veţi întâlni cu 5 coregrafi diferiţi, fiecare cu o propunere asupra mişcării. La DROP IN nu este nevoie de o înscriere prealabilă, veniţi doar cu 30 de minute înainte de începerea clasei. Prețul unei ore este de 10 lei, se achită pe loc şi puteţi ramâne la oricâte clase doriţi.

Programul zilei de 6 februarie:

12.00 – 13.00 – Momo Peter Sanno

13.30 – 14.30 – Cristina Lilienfeld

15.00 – 16.00 – Simona Deaconescu

16.30 – 17.30 – Paul Dunca

18.00 – 19.00 – Andreea Novac

Următoarea clasă DROP IN va avea loc pe 20 februarie şi se va desfăşura după acelaşi format.

Între 8 și 12 februarie, are loc primul atelier de dans contemporan al acestui an, condus de Andreea Belu. În REPERE, Andreea Belu propune să „lăsăm deoparte tot ceea ce credem despre un corp perfect, tot ce credem că ar fi greşit sau corect la propriul nostru corp, obişnuințele corporale şi ideea că, oricât de mult ne-ar plăcea, nu putem dansa pentru noi şi pentru cei care ne privesc”.

Preţul atelierului este de 280 lei și se achită la începerea atelierului.

Înscrierile se fac cu un mail în prealabil, pe adresa cursuri@cndb.ro, până vineri, 5 februarie.

Pe 9 februarie, de la 19.30, sunteti aşteptati la TOTUL PENTRU ENDORFINE, un format propus de Mihaela Dancs, în care vrem să ardem podeaua ! Veniți cu chef, cu apă și încălțăminte comodă. Aceste întâlniri se adresează tuturor celor interesați de dans și mișcare.

Cele 90 de minute vor fi conduse de Paul Dunca, Carmen Coțofană, Cristina Lilienfeld, Momo Sanno, Andreea Novac, Răzvan Rotaru, Andreea Belu și Mihaela Dancs.

În luna februarie, TOTUL PENTRU ENDORFINE va avea loc în zilele de 9, 16 și 23 februarie, de la ora 19.30. Prețul unei întâlniri este de 25 lei și se achită pe loc. Nici aici nu e nevoie de înscriere prealabilă, veniţi cu o jumătate de oră înainte de a începe.

Mai multe informatii despre programele STUDIOULUI DE DANS CONTEMPORAN CNDB găsiţi pe site-ul www.cndb.ro.

Toate atelierele şi clasele au loc la sediul CNDB din B-dul Mărăşeşti 80-82.