Regizorul Radu Afrim a anuntat joi seara ca si-a incheiat mandatul de director artistic al Galei Tanarului Actor - HOP. "Incepand din acest an nu mai sunt director artistic al Galei HOP. Au fost trei ani buni, in care au aparut (si) datorita galei actori foarte buni. Multumesc actorilor care au venit la preselectii si celor care au ajuns la Costinesti pentru energia fabuloasa de acolo, multumesc celor care au facut workshopuri sau au vorbit studentilor la gala, multumesc regizorilor de teatru si film care au distribuit actori dupa ce i-au vazut la gala, multumesc prietenilor artisti (de top!) si criticilor din juriu care au raspuns cu bucurie invitatiei mele de a ne fi alaturi, multumesc directorilor de teatre care au angajat actori vazuti la gala si spectatorilor din acesti ultimi trei ani. Multumesc fetelor de la UNITER care m-au ajutat in toata aceasta perioada ca lucrurile sa fie bine facute", a scris Radu Afrim pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Radu AfrimFoto: Teatrul National Bucuresti

Reactiile nu au intarziat sa apara: membri ai juriilor din aceasta perioada, actori, cronicari, directori de teatru, prezenti ca invitati la cele trei gale, si fosti concurenti i-au multumit lui Radu Afrim in cei trei ani.

"Bravo Radu pentru ce ai facut. Mare pacat ca nu o sa mai fii. Tare misto a fost", a scris actrita Ana Ularu. "Bravo pentru tot ce ai facut in cei 3 ani!", a scris si regizoarea Gianina Carbunariu. Managerul Teatrului din Targu Mures, Gasparik Attila, l-a felicitat pe Radu Afrim pentru tot ce a facut si "pentru reinventarea Galei!". Iar Constantin Cojocaru, actor la Teatrul Odeon, i-a scris lui Afrim: "Multumim noi tie ca existi (si vei ramane, orice-ar fi, director al Galei Hop)!".