Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Keo, Gabriel Cotabita, Ruby, Adrian Despot in primul concert Frenchmania, pe 2 februarie

de D.S.     HotNews.ro
Miercuri, 27 ianuarie 2016, 12:07 Actualitate | Cultură

Concert Frenchmania
Foto: Afis
Keo, alături de prestigioșii săi invitați, Gabriel Cotabiță, Ruby, Adrian Despot și Alexandra Ungureanu vor deschide prinul concert Frenchmania al anului ce va fi găzduit de sala Elvire Popesco și va avea loc pe data de 2 februarie, începând cu ora 20.00.

Acest proiect inedit, care este organizat de către Institutul Francez din România, în parteneriat cu TV5MONDE și RFI, a ajuns la cea de-a 3-a ediție, după succesele înregistrate în cadrul evenimentelor desfășurate în toamna anului trecut.

Cu ocazia aniversării a 80 de ani de la instalarea Insitutului Francez în clădirea de pe bulevardul Dacia, desfășurarea acestui eveniment a dobândit o simbolistică deosebită fiindcă proiectul inițiat de către Christophe Gigaudaut, directorul instituției culturale, și-a propus ca și obiectiv principal promovarea legăturii franco-române prin intermediul unui stil muzical destinat noii generații.

Spectacolul din data de 2 februarie oferă prilejul de a încuraja folosirea limbii franceze datorită implicării unor artiști ai scenei muzicale românești bine cunoscuți de publicul larg, care vor interpreta live piese în limba lui Molière. Concertul va beneficia de prezența excepțională a cântărețului și compozitorului român Keo, unul dintre cei mai înverșunați apărători ai francofoniei, care va deschide concertul alături de prestigioșii săi invitați, Gabriel Cotabiță, Ruby, Adrian Despot și Alexandra Ungureanu.

Pentru a recompensa entuziasmul de care dă dovadă un public din ce în ce mai numeros, proiectul Frenchmania va beneficia de alte trei ediții în cursul acestui an, și anume în luna martie, în mai, precum și în iunie.

Biletele sunt disponibile pe în avans pe site-ul eventbook.ro, la casieria cinematografului Elvire Popesco (Bd. Dacia, nr. 77), precum și la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10) și Hecate (Strada Olari nr. 8), în timpul programului de lucru al acestora, în limita locurilor disponibile. »

Concertele  Frenchmania fac parte din campania ”BY THE WAY și eu vorbesc limba franceză”, iniţiată de Institutul Francez din România cu scopul de a promova plurilingvismul și o francofonie activă, modernă.


Citeste mai multe despre   [P] Apeluri pentru expresii de interes pentru finantarea IMM-urilor prin Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate

Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate va finanta intreprinderi mici si mijlocii cu pana la 59,3 milioane euro, suma alocata din Programul Operational pentru Competitivitate 2014-2020, cofinantat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Programul a fost lansat in septembrie 2016 de catre Fondul European de Investitii si Guvernul Romaniei pentru a accelera accesul la finantare IMM-urilor inovatoare romanesti, prin intermediul unor intermediari financiari (institutii financiare cum ar fi banci sau manageri de fond).

511 vizualizari


ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică