A 20-a editie a Salonului International de Arta Fotografica al Romaniei se deschide la Muzeul Municipiului Bucuresti

de D.S.     HotNews.ro
Joi, 7 ianuarie 2016, 10:01 Actualitate | Cultură

Cea de-a 20-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică al României (SIAF), eveniment ce se desfăşoară sub genericul "Ziua Artei Fotografice din România", va fi deschisa pe 12 ianuarie, la Muzeul Municipiului Bucureşti, de la ora 18,00, informează Asociatia Artistilor Fotografi din Romania. La actuala ediţie organizatorii au primit 1.960 de fotografii de la 240 de fotografi din 39 de ţări.

Juriul internaţional - alcătuit din fotografi profesionişti de mare prestigiu precum Virgilio Bardossi (Italia), Daniel Bădescu (România) şi Balasi Csaba (România) - a acceptat 400 de fotografii şi a acordat 38 de medalii şi menţiuni ale Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) şi ale Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

De asemenea, la actuala ediţie a SIAF au fost acceptate şi lucrările a 53 de artişti fotografi români, cele mai bune rezultate fiind obţinute de Nagy Lajos, medalie de aur FIAP pentru "Running with the wind", Alexandra Fira, medalie de aur AAFR pentru "Autumn in my soul", Ştefan Chirobocea, menţiune FIAP pentru "Pastel de toamnă" şi Bathory Zsigmond, tot o menţiune FIAP pentru "Warm rocks", informeaza organizatorii.

Apreciat drept cel mai important eveniment al artei fotografice româneşti, având o tradiţie ce se întinde pe mai bine de o jumătate de secol, Salonul României a reunit, de fiecare dată, operele celor mai importanţi fotografi din întreaga lume.

În cadrul vernisajului vor fi proiectate toate imaginile acceptate, iar cele premiate au fost printate şi vor fi expuse în cadrul unei expoziţii ce va fi itinerată prin mai multe oraşe din ţară.


Citeste mai multe despre   























Material sustinut de LIDL​

FOTO​ Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete.


664 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



Buchete.ro - florarie online in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri