Bucuria Povestilor de iarna, la Teatrul National pentru Copii

de D.S.     HotNews.ro
Joi, 10 decembrie 2015, 10:50 Actualitate | Cultură

Povestea Bradutului de Craciun
Foto: TNB
Toată lumea ştie că luna decembrie este luna copiilor, a pruncului Isus, a darurilor frumoase şi a speranţei. Prin urmare, duminică, 13 decembrie 2015, de la ora 11.00, copiii cu mic cu mare, parinti si bunici sunt asteptati la Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, la Povestea Bradutului.

Poate că v-aţi întrebat cum a ajuns Brăduţul de Crăciun în casele oamenilor. Răspunsul îl veţi găsi duminică dimineaţă, la Teatrul Naţional pentru Copii, unde Poveştile de iarnă continuă.

„Şi, dacă nu aţi început să compuneţi scrisoarea pentru Moş Crăciun, veţi putea să îi comunicaţi chiar voi ce DAR mult visat aţi dori să vă aducă”, ne vesteşte Magicianul Poveştilor.

Cu un dar special vin sărbătorile la Teatrul Naţional pentru Copii "Abracadabra" şi pentru câţiva dintre micuţii de la Centrele pentru copii, care, invitaţi să ia parte la ultimele spectacole ale anului, vor putea să se bucure de magia Crăciunului, alături de spectatorii obişnuiţi ai proiectului.

Dacă vreo dorinţă a fost uitată pe drum, duminica viitoare, pe 20 decembrie, copiii vor putea intra, din nou, în direct cu MOŞUL.

Un eveniment în anotimpul alb, plin de minuni şi de bucurie este binevenit pentru întreaga familie.

În această iarnă, mai mult ca oricând, să încercăm să păstrăm misterul Moşului cu obrajii înroşiţi de ger şi cu barba lungă cât toţi anii la un loc - Moşul aducător de speranţă şi de bucurie.
[P] Apeluri pentru expresii de interes pentru finantarea IMM-urilor prin Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate

Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate va finanta intreprinderi mici si mijlocii cu pana la 59,3 milioane euro, suma alocata din Programul Operational pentru Competitivitate 2014-2020, cofinantat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Programul a fost lansat in septembrie 2016 de catre Fondul European de Investitii si Guvernul Romaniei pentru a accelera accesul la finantare IMM-urilor inovatoare romanesti, prin intermediul unor intermediari financiari (institutii financiare cum ar fi banci sau manageri de fond).

330 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică