Grupul Song, condus de dirijorul Daniel Jinga, va susţine un spectacol pe 5 decembrie 2015 la Sala Radio, informează Agerpres.

SongFoto: Hotnews

Concertul va readuce în atenţia publicului piese din folclorul românesc şi internaţional, muzică gospel, piese pop-rock. Printre ele se numără bine-cunoscutele "Iac-aşa", "Sârba în căruţă", "La Bamba", dar şi "Bohemian Rhapsody" şi "Mamma Mia".

Sub bagheta lui Ioan Luchian Mihalea, grupul coral Song a fost, timp de 20 de ani, un fenomen prin sunetul său diferit de cel al oricărui grup coral cunoscut. Cu un repertoriu variat, care includea colinde şi piese internaţionale, grupul a ieşit din tiparele acelor vremuri, în special prin bucuria şi verva cu care toţi membrii grupului cântau mereu.

După alţi 20 de ani în care grupul nu a mai cântat pe scenă, membrii săi s-au reunit pentru o emisiune de televiziune în luna martie a anului trecut. Au urmat câteva concerte, turnee în ţară şi apariţii televizate.

Biletele pentru spectacolul din 5 decembrie, intitulat "Song şi muzica lumii" se găsesc pe www.eventim.ro şi la partenerii săi - Orange, Vodafone, Germanos, Cărtureşti, Humanitas, Carrefour şi OMV.