Spectacolul "Sunt un orb", cu Horaţiu Mălăele, revine pe 13 noiembrie la Cinematograful Patria din Capitală, cu un avertisment cu care ne-a obişnuit deja artistul, "pericol de râs în hohote". Recitalul va fi urmat de proiecţia filmului "Funeralii Fericite", o comedie neagră regizată de Horaţiu Mălăele pe un scenariu scris de Adrian Lustig, informează Agerpres.

Horaţiu Mălăele îi va introduce pe cei prezenţi în atmosfera bunei dispoziţii şi va îmbina în armonie perfectă comedia cu literatură, prin pleiada de poezii despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soţie, prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet.

"Spectacolul 'Sunt un orb' cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră", spune Horaţiu Mălăele, citat în comunicat.

Recitalul va fi urmat de proiecţia filmului "Funeralii Fericite", o comedie neagră regizată de Horaţiu Mălăele pe un scenariu scris de Adrian Lustig, în care chiar artistul realizează un rol de excepţie. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul "Sunt un orb" de pe 13 noiembrie, vor beneficia în mod gratuit de vizionarea acestuia.

Filmul, dificil de încadrat într-un gen cinematografic, ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele pentru spectacolul artistului Horaţiu Mălăele, cu preţuri de 39 de lei şi 49 de lei, au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a cinematografului Patria, agenţiile Eurolines şi TUI Travelcenter, librăria Eminescu, magazinul Muzica şi Unirea Shopping Center. Totodată, acestea pot fi procurate şi prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro.