Spectacolul "Family Affairs", in regia lui Radu Afrim, are primele reprezentatii la Teatrul Odeon pe 2, 3 si 8 octombrie, de la ora 19:00. "Family Affairs", piesa de debut a scriitoarei Rosa Liksom, este teatru trash autentic si spumos, o opera junk care ia in raspar toate tabu-urile. Tratand despre drepturile animalelor, schimbarile climatice, economia bazata pe o piata insatiabila, miscarea de eliberare a barbatilor exploatati de sotii si de copii, "Family Affairs" este o satira contemporana originala, rar intalnita pe scenele noastre. Teatrul Odeon va asteapta la o comedie politic incorecta, realizata in maniera inconfundabila a lui Radu Afrim.

Family AffairsFoto: Teatrul Odeon

Rosa Liksom este scriitoare si artist plastic, nascuta in Laponia, in 1958. Marturiseste ca scrisul si arta in general sunt o forma de a exista pentru ea. Considerata un copil teribil al literaturii finlandeze si o anarhista neastamparata, Liksom isi pastreaza aceste trasaturi si ca dramaturg.

FAMILY AFFAIRS

de Rosa Liksom

Un spectacol de Radu Afrim

Decorul: Tudor Prodan

Costumele: Cosmin Florea

Traducerea: Doru Mares

Cu: Marius Damian, Antoaneta Zaharia, Virginia Rogin, Nicoleta Lefter, Ruxandra Maniu, Cezar Antal, Mihai Smarandache, Vlad Birzanu, Dan Iosif, Nicu Coman si Rodica Mandache si Pavel Bartos.