Spectacolul "In larg", un eveniment organizat de Asociatia On Stage Theatre (www.asociatiaonstage.ro), are premiera la Copper's Pub joi, 1 octombrie, la ora 20:00.

In largFoto: Afisul spectacolului

Societatea perfecta nu exista. Nici macar atunci cand o luam de la zero nu putem crea o societate perfecta. Cineva va conduce si cineva se va lasa condus. Ce faci atunci cand trebuie sa votezi pentru a manca, iar cel mancat/eliminat pe calea cosumarii esti chiar tu? Dupa naufragiul unui vas de croaziera, trei personaje raman blocate pe o insula de pe mare. Grasul (Ovidiu Usvat), Slabul (Luiza Cobori) si Mijlociul (Alin Brancu) au sacouri impecabile, maniere bune si tabieturi de domni. Dupa o perioada petrecuta pe insula fara breakfast-uri, pranzuri, cine copioase ori frugale, decid sa manance pe unul dintre ei. O decizie fireasca. Dar cine va fi cel sacrificat-infulecat? Incepe vanatoarea reciproca ce include manevre, viclenii, ticalosii deghizate, dezbateri, discursuri, chiar si o procedura de vot. Bineinteles, fraudata.

Mereu va exista o clasa sociala sau politica ce crede ca este mai presus, ce crede ca i se cuvine totul si care, din simpla placere vrea sa domine, in cel mai profund mod.

In final, vom asista la un spectacol care vorbeste despre noi, despre Romania zilelelor noastre cu bune si cu rele si cu mult umor!

Distributie: Luiza Cobori, Usvat Ovidiu, Alin Brancu

Regie: Stefan Zaharia

Rezervari: 0372705933