Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Abeer Nehme canta sambata, 19 septembrie, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti.

de     HotNews.ro
Vineri, 18 septembrie 2015, 11:41 Actualitate | Cultură

Afis Eveniment
Foto: Hotnews
Abeer Nehme este una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica traditionala din Liban. In repertoriul ei se amesteca muzica Taarab, Rahbani, muzica libaneza clasica, dar si melodii din traditia siriac-maronita, siriac-ortodoxa si bizantina. Concertul sustinut de ea, impreuna cu corul "Psalmodia" din Romania si muzicieni din Franta, India, Liban si Iran, incepe la ora 19 30 si se numeste: "Nuanţe din Orient - Surse muzicale ale spiritualitatii Aramaice si Sufi".

"Concertul isi propune sa arate bogatia traditiei muzicale a Libanului si sa promoveze dialogul intre religiile si credintele din Orientul Mijlociu. Imnurile aramaice sunt considerate cele mai vechi imnuri crestine, aramaica fiind limba vorbita in timpul lui Iisus Hristos. Imnurile sufi sunt centrate pe dragostea pura de Dumnezeu si de pace. Un dialog intre cele doua surse ale misticismului oriental reprezinta un mesaj important de pace in zilele noastre. Faptul ca el se desfasoara la Bucuresti confirma locul special al orasului ca intretaiere intre Orient si Occident," se arata in invitatia Ambasadei Libanului din Romania.

Concertul va avea loc sambata, 19 septembrie, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, la ora 19 30.

Este organizat de Ambasada Libanului in Romania si de Institutul Francez.

Despre Abeer Nehme puteti afla mai multe de pe pagina ei personala.












[P] ​Accepta provocarea unui business fara hartii! E mai simplu decat crezi               

Activitatile noastre zilnice sunt din ce in ce mai orientate catre mediul electronic si online. Traim intr-un ritm care ne-a impus sa adoptam solutii eficiente si sigure pentru a plati facturi si taxe, a face cumparaturi, a verifica soldurile bancare, etc. Este o practica pe care am ales-o din dorinta de a simplifica lucrurile si pe care multi dintre noi ne dorim sa o regasim si in viata profesionala, unde cautam solutii pentru a depasi constrangerile de timp si spatiu atunci cand trebuie sa obtinem  o aprobare, sa  semnam rapid un contract sau sa accesam un document de la distanta.
899 vizualizari





ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version