Oana Ioachim, actrita a Teatrului Mic din Bucuresti, s-a stins din viata vineri dimineata, la varsta de 48 de ani, informeaza institutia de spectacole, intr-un comunicat. Oana Ioachim era fiica dramaturgului Paul Ioachim si a avut o cariera recunoscuta atat in teatru, cat si in cinematografie.

Oana IoachimFoto: Teatrul Mic

Angajata a Teatrului Mic timp de aproape 20 de ani, Oana Ioachim a lucrat cu regizori precum Catalina Buzoianu, Dan Micu, Dragos Galgotiu, Dinu Manolache, Sanda Manu, realizand de fiecare data roluri care au ramas, cu siguranta in memoria publicului. Personajele carora le-a dat viata in spectacole precum "Matraguna", "Regasire", "Trei jobene", "Desculti in parc", "Popcorn" sau "Cum iubeste cealalta jumatate" au fost aplaudate de-a lungul anilor de mii de spectatori.

"Plina de verva, cu aplomb in comedie, dar si resurse de dramatism vibrant, Oana Ioachim ramane in sufletul partenerilor de scena ca o prezenta pozitiva, ca o personalitate puternica, ca o fiinta plina de daruire fata de meserie", se mai arata in comunicat.

Cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu actritei sunt asteptati duminica, 13 septembrie, la ora 12:30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Grivitei.