"Grădina din Cărţi", un spaţiu dedicat lecturii şi studiului, un loc unde elevii şi studenţii pot veni să citească, să studieze pentru examene sau să lucreze împreună pentru proiecte în echipă, va fi inaugurat sâmbătă la Grădina Botanică din Bucureşti.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea loc începând cu ora 10,30, în continuare urmând să fie organizate, de la ora 11,00, workshopuri, dar şi un concurs foto - participanţii îşi vor face un selfie cu o carte în Grădina din Cărţi şi apoi o vor posta pe facebook cu tag-ul #GradinaDinCarti. Câştigătorii vor primi unul dintre cele cinci stickere de perete reprezentând un arbore cu spaţii pentru fotografii.

Duminică, între orele 10,00 şi 16,00, vor fi reluate atât workshopurile, cât şi concursul foto. Concursul foto se va desfăşura în perioada 25-29 iulie, anunţarea rezultatelor având loc pe 30 iulie.

"Grădina din Cărţi" este un proiect derulat de Asociaţia Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică "Dimitrie Brândză" a Universităţii din Bucureşti.