Spectatorii care vor veni la Teatrul Elisabeta pe 11 si 12 mai la premiera spectacolului “Nunta perfecta” de Alan Ball, o comedie despre sex si prietenie, o vor putea vedea pe Laura Cosoi “intr-un rol cu totul surprinzator, o noua ipostaza, cu adevarat provocatoare”, dupa cum considera actrita. Si aceasta pentru ca Laura Cosoi nu interpreteaza rolul unei femei sexy care stapaneste perfect tot arsenalul seductiei, ci o tanara inocenta si virgina, care incearca sa aduca pe toata lumea pe calea cea dreapta.

Laura CosoiFoto: Teatrul Elisabeta

“Am incercat sa fac adevarate exercitii de imaginatie si sa descopar asemanarile pe care le am cu Hortensia, personajul pe care-l interpretez in Nunta perfecta. Hortensia are mania religiei si crede cu putere ca trebuie sa se pastreze virgina pentru barbatul cu care se va marita. Ea nu este doar “ciudatica” din grupul celor cinci domnisoare de onoare de la “Nunta perfecta”, ci si personajul colorat care devine amuzant de fiecare data cand interactioneaza cu cineva”, spune Laura Cosoi, care este convinsa ca acest rol va surprinde cu siguranta spectatorii. Si aceasta pentru ca personajul este diametral opus celor interpretate de actrita pana in acest moment.

Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Jojo Catalina Grama si Dan Radulescu sunt “nuntasii” pe care Laura Cosoi incearca sa-i aduca “pe calea cea dreapta” la “Nunta perfecta”. Hortensia este privita de celelalte fete ca fiind verisoara ciudatica, astfel incat nimeni nu intelege cum de ea e singura care reuseste sa cucereasca un barbat la nunta. Dar cand afla ca tot ce vrea ea este sa faca din acesta un bun crestin, isi dau seama ca n-ar trebui sa-si mai faca atatea probleme.

“Nunta perfecta este o comedie in adevartul sens al cuvantului”, explica Laura Cosoi motivele pentru care iubitorii de teatru ar trebui sa aleaga acest spectacol. “Cu siguranta te vei indragosti de personaje, vei uita de cotidian, te vei afla la o adevarata petrecere si la o nunta mai putin perfecta”, mai spune actrita.

In “Nunta perfecta”, “haina il face pe om” si aceasta pentru ca toate costumele realizate de Almaz reprezinta parerea lui Tracy, mireasa, despre cei care le poarta. Astfel ca, daca pentru actori si spectatori ele sunt o incantare, pentru personajele din spectacol ele au insemnat doar razbunare si umilinta la care ii supune Tracy. Din acest punct de vedere, Hortensia, cu mania sa religioasa, este pentru Tracy “mielul lui Dumnezeu”. “Costumul meu este foarte frumos si ma duce cu gandul la inocenta si puritate. Sunt ca o papusa de portelan imbracata cu el”, spune actrita.

Cei care doresc sa se lase “convertiti” de Laura Cosoi o vor putea face din 11 si 12 mai, la premiera spectacolului “Nunta perfecta”, la Teatrul Elisabeta. Biletele se pot cumpara online de pe http://www.bilet.ro/event.php?id=4654 si de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta.