In weekend vor fi organizate vizite ghidate de catre Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR) în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal (Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor).

Potrivit MNAR, vizitele vor fi desfăşurate astfel: sâmbătă, 25 aprilie, de la orele 11,30, 14,00 şi 16,30 şi duminică, 26 aprilie, de la orele 11,30, 14,00 şi 16,30.

Cu acest prilej publicul va putea vizita şi expoziţia "Fragmente de memorie - Portrete Regale. Palatul Regal", care îşi propune să reconstituie momente din istoria familiei regale (în anexa Sălii Tronului) şi a Palatului Regal (în anexa Sufrageriei Regale).

Participarea la aceste vizite ghidate nu necesită programare prealabilă, anunta siteul MNAR. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu treizeci de minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naţionale pentru achiziţionarea biletelor de acces. Participarea se face în limita locurilor disponibile.

Durata unei vizite este de o oră, tariful biletului de acces fiind de 20 lei (întreg), 10 lei pentru pensionari şi 5 lei pentru elevi şi studenţi.