Laureatii editiei a VI a a Concursului "Drumul spre celebritate"

de D.S.     HotNews.ro
Marţi, 14 aprilie 2015, 11:58 Actualitate | Cultură

Concursul "Drumul spre celebritate" - premiere laureati
Foto: Asociatia Pro Valores
Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia a găzduit vineri, 10 aprilie 2015, finala Concursului „Drumul spre celebritate” ediţia a VI- a, eveniment educațional organizat de Radio România Cultural, Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Asociaţia “Pro Valores”, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi ExcesMusic. Iniţiator şi coordonator: Sebastian Crăciun.

După 5 etape, care au desemnat, prin voturile a peste 300 de elevi şi profesionişti, 5 finalişti din zeci de candidaţi înscrişi, un juriu alcătuit din Oltea Șerban Pârâu - director al Centrului Cultural Media al Radio România, dirijorul Tiberiu Soare şi Sebastian Gheorghiu – director Excesmusic, a hotărât care este ierarhia finală.

Premiul I a fost căştigat de flautistul Ștefan Diaconu, masterand al Universității Naționale de Muzică din București, premiul al II lea a fost obţinut de violoncelistul Alexandru Totan, student al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, iar pe cea de-a treia poziţie s-a clasat pianistul Ionuț Gabriel Diaconu, elev al Colegiului Național de Muzică “George Enescu”.

Primi trei clasaţi vor avea şansa de a cânta în compania Orchestrei de Cameră Radio în stagiunea 2015- 2016, vor cânta şi în compania Filarmonicii din Paul Constantinescu din Ploieşti, vor fi invitaţi în cadrul Mogosoaia ClasicFest, ediţia 2016 şi în cadrul stagiunii Sunetul Muzicii de la Castelul Peleş editia a VI a. Totodată vor primi şi premii în bani – în valoare totală de 1000 de euro. De asemenea primii trei clasati vor participa la Gala laureatilor care va avea loc joi 16 aprilie 2015  la Afi Palace Cotroceni.

Câştigătorul concursului - flautistul Stefan Diaconu s-a născut la Rădăuti în anul 1990, a studiat pianul și apoi flautul la Colegiul Naţional de Arte “OCTAV BĂNCILĂ” din IAŞI, în prezent urmează studiile de master la Universitatea Natională de Muzică Bucuresti, clasa Ion Bogdan Stefănescu. A beneficiat de o bursă Erasmus la Universitatea din Varsovia, a participat la mai multe cursuri de măiestrie susținute de:  Jean Claude Gerardm, Michael Cox și Gergely Bodoky, colaborează cu Filarmonica George Enescu, Filarmonica din Pitești și Camerata Regală.
[P] ​Accepta provocarea unui business fara hartii! E mai simplu decat crezi               

Activitatile noastre zilnice sunt din ce in ce mai orientate catre mediul electronic si online. Traim intr-un ritm care ne-a impus sa adoptam solutii eficiente si sigure pentru a plati facturi si taxe, a face cumparaturi, a verifica soldurile bancare, etc. Este o practica pe care am ales-o din dorinta de a simplifica lucrurile si pe care multi dintre noi ne dorim sa o regasim si in viata profesionala, unde cautam solutii pentru a depasi constrangerile de timp si spatiu atunci cand trebuie sa obtinem  o aprobare, sa  semnam rapid un contract sau sa accesam un document de la distanta.
139 vizualizari

Abonare la comentarii cu RSS

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version