Institutul Cultural Roman si Filiala Bucuresti-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din Romania prezinta luni, 30 martie 2015, de la ora 18.00, la Clubul Dramaturgilor, a sasea premiera a stagiunii: Patria amada, Brasil de Monica Patriciu, un spectacol avand-o ca protagonista si invitata speciala pe Stela Popescu, in regia cunoscutului realizator al teatrului la microfon Dan Puican. Evenimentul va avea loc la sediul Institutului Cultural Roman (Aleea Alexandru nr. 38).

Povestea unei femei spusa de ea insasi: viata si moarte, dragoste, dileme incertitudini. Piesa este un monolog dramatic, scris cu sensibilitate si de la nivelul unei bogate experiente de dramaturg si producator de spectacole memorabile, calitati pe care le intruchipeaza Monica Patriciu.

In distributie: Cristina Deleanu, Stefan Velniciuc, Nicolae Calugarita, Candid Stoica, George Grigore, Violeta Berbiuc, Antonia Neurmac. Regia muzicala: Patricia Prundea.

Spectacolul lectura ca fi urmat de dezbateri moderate de Horia Garbea, presedintele Filialei Bucuresti Dramaturgie. Radio Romania Cultural, partener al Clubului Dramaturgilor, va prelua desfasurarea spectacolului.

Intrarea publicului este libera.