Printre bunele obiceiuri de primavara ale Muzeul Taranului se numara si Targul de Florii , la care sunteti invitati sa luati parte anul acesta, de vineri, 3 aprilie, pana duminica, 5 aprilie, intre orele 10 dimineata si 6 seara.

Pe langa numeroasele lucruri mestesugite cu sarg si incarcate cu semne si intelesuri, pe care le veti putea negutatori, veti avea prilejul sa-i intalniti si sa stati la taifas cu cei care le-au faurit: olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, pielari, rudari, iconari, dar si incondeietoare, tesatoare, cusatorese, impletitoare, din toate zonele tarii.

Oua incondeiate, icoane, obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat si alte obiecte frumoase vor putea fi tocmite si targuite la Muzeul de la Sosea.

Iar pentru a va pune stomacul la cale in cadrul targului veti gasi: cozonaci, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kurtos kalacs, mere din Maramures, miere de albine, polen si propolis, ierburi de leac, palinca si dulceata.

Targul este organizat de Muzeul National al Taranului Roman.