Duminica, 22 februarie, de la ora 11.oo, in Sala MEDIA a Teatrului National din Bucuresti, cei mai mici dintre spectatori sunt asteptati la un nou carnaval. Al patrulea de la inceputul acestui an, Carnavalul de Lăsata Secului va fi un carnaval ca-n povesti condus de Magicianul Marian Ralea.

Carnaval de Lasata SeculuiFoto: TNB

Fantezia copiilor, dar și a familiei va fi pusă din nou la încercare. Magicianul Poveștilor și echipa lui vă invită să vă întreceți în ritm de carnaval, alegându-vă după voia inimii personajul preferat pentru a-l aduce în scenă, printr-o costumație adecvată. Cei nehotărâți vor putea primi la fața locului o înfățișare de carnaval. În această duminică, nimeni nu poate rămâne indiferent în față spiritului de sărbătoare ce cuprinde natura la apropierea primăverii.

„Va fi premiat cel mai original costum făcut acasă. Vom alege cea mai frumoasă mască, prințesul cel mai isteț și prinţa cea mai deşteaptă, că așa e la carnaval, toată lumea vrea să fie ce nu e!” – povestește actorul Marian Râlea.

Să fii copil e un lucru serios, susţin gazdele dumneavoastră, invitându-vă să vă pregătiţi cât se poate de bine, de la mască şi costum până la istorioara ce însoţeşte personajul ales de voi. Despre semnificaţiile acestui moment, al intrării în postul Paștelui printr-un cortegiul vesel care trage lumea cu susul în jos, veţi afla mai multe venind la teatru.