​Echipa spectacolului "Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase" - unul dintre cele mai de succes si mai mediatizate spectacole de teatru din Bucuresti - duce mai departe dorinta Mariei Tanase, exprimata in testamentul artistei, si organizeaza auditie pentru un rol in spectacol, invitand un tanar artist sa se alature echipei spectacolului pentru un moment creat special ca urmare a testamentului Mariei Tanase.

Mirela Pan in "Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase"Foto: HotNews.ro

Echipa spectacolului (Carmen Lidia Vidu - regizor, Mirela Pana - actrita si producator, Irina Duta - pianista si Godot Cafe Teatru - locatie) duce mai departe dorinta Mariei Tanase, exprimata in testamentul ei :

"Daca se va putea si nu va fi greu, as vrea ca pe un drum secetos si dornic de apa sa se faca o fanatana si in loc de acele parastase, pe care le interzic, din cand in cand sa fie ajutat cate un student si o studenta cu plata cantinei sau a posibilitatilor de masa"

Invitam la fiecare reprezentatie cate un tanar artist sa se alature echipei spectacolului pentru un moment creat special ca urmare a testamentului Mariei Tanase.

Auditia se adreseaza tinerilor de la liceele de muzica, studenti la Conservator sau proaspat absoventi, tineri actori care canta la vioara, acordeon, clarinet, nai, flaut sau fluier.

Cei interesati sunt rugati sa trimita CV, poza si filmare (inclusiv cu telefonul) cu interpretarea piesei "Cine iubeste si lasa" la unul dintre instrumentele mentionate mai sus si inca o piesa la alegere din repertoriul Mariei Tanase, la adresele: carmen.vidu@gmail.com si prdeteatru@gmail.com .