Moş Nicolae vine cu un cadou extraordinar la Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu - un spectacol magic, ce va aduce pe scenă spiritul Sărbătorilor de iarnă. „Ţesătorul de vise - Poveste de Crăciun”, în regia lui Florin Coşuleţ, actorul cunoscut şi iubit de publicul sibian, va avea prima reprezentaţie chiar în seara de 6 decembrie, de Moş Nicolae, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 21:00.

Spectacolul Tesatorul de viseFoto: Teatrul Radu Stanca -Sibiu

Spectacolul este un remake după premiera stagiunii trecute, având o nouă distribuţie, decoruri şi costume noi, astfel încât să creeze bucurie şi emoţie pentru toate categoriile de public. Dorinţa ancestrală de a colinda este un sentiment ce nu ţine de tradiţia unei comunităţi, ci este un imbold ce vine din filonul fiinţei umane, împreună cu năzuinţa de a nu fi singur în această perioadă. Într-o astfel de seară, destinele unor tineri se intersectează într-o gară, loc cu precădere destinat întâlnirilor, intersecţiilor, bifurcaţiilor. Şi unul şi altul au câte o viaţă în urmă, plină de întâlniri, de bucurii, de decepţii, de zâmbete şi lacrimi în aparenţă identice pentru toţi, dar în realitate diferite pentru fiecare şi diferite de fiecare dată. Cadrul spaţial şi temporal, foarte rigide la prima vedere, lasă loc unuia mistic, în care îngerii se transformă în oameni, iar existenţa reală se contopeşte cu reveria şi cu amintirile copilăriei. Tabloul de sărbătoare se conturează din culorile fiecărui ins în parte, din memoria şi nuanţele fiecărei poveşti, încadrând imagini şi tuşe diverse ce converg spre un singur ţel, acela de a colinda şi de a împărţăşi cu ceilalţi propria poveste.

Din distributia spectacolului fac parte: Alexandra Şerban, Cristina Blaga, Constantin Podu, Paul Bondane, Alexandru Curta; CORUL: studenţii anilor I, II şi III Actorie şi anii I şi II Master. Coordonatori cor: Constantin Iridon şi Melinda Samson; Vocea de la radio: Pompilius Onofrei;

Pentru ca spectacolul sa poata fi vizionat de cat mai multi iubitori ai teatrului, institutia teatrala a programat încă cinci reprezentaţii, în zilele de 17, 18, 19, 20 şi 21 decembrie, ora 19:00.

Preţ bilete: 15 lei; 10 lei

Biletele se pot achiziţiona de la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu din bd. Nicolae Bălcescu nr. 17 și din rețeaua națională a magazinelor Domo, Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe www.eventim.ro . Pentru biletele achiziţionate online se percepe un comision de 10%.

De asemenea, biletele pot fi achiziţionate cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, la intrarea în sală, în limita locurilor disponibile.

Pentru spectacolele Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu nu se pot face rezervări de bilete, locul în sala de spectacol fiind garantat doar prin cumpărarea biletului.