"Bullets over Lipscani", o super-comedie dupa texte de Woody Allen, se joaca sambata, la ora 22:00, la Godot Cafe Teatru. Scenariul productiei Bullets over Lipscani, jucata la Godot Cafe-Teatru, este un colaj de texte adaptate de Eugen Gyemant cu finete si subtilitate dupa trei povestiri ale lui Woody Allen: Mr. Big, Death Knocks si The Whore of Mensa. Produsul final este un show electrizant, pe parcursul caruia se simte interventia unui regizor ce a asimilat cu suficient simt critic universul lui Woody Allen astfel incat sa il livreze publicului intr-o maniera originala.

Foto:

Gratie umorului subversiv si detasat, usor de identificat in toate spectacolele care ii poarta semnatura, tanarul regizor demonstreaza prin Bullets over Lipscani ca nu este nevoie nici de compromis, nici de glume "in your face" pentru a pune in scena o parodie de succes.

"Camil Petrescu sau Dostoievski? Proust sau Melville? O blonda sau o bruneta? Pierduti in hatisul acestor intrebari, eroii din Bullets over Lipscani ajung sa se autodevoreze, sa comita crime sau sa se lase prinsi in tot felul de combinatii interlope. Daca povestile din ghetto-uri si intrigile politiste devin prea anoste si repetitive, atunci cea mai buna sursa de adrenalina o aflam din retetele livresti asortate cu absurdul. Pentru ca atunci cand miza o reprezinta existenta lui Dumnezeu sau statutul intelectualului, luptele intre mafioti sunt cu mult mai previzibile si plictisitoare decat luptele dintre existentialisti si empiristi. Sau dintre atei si adeptii teologiei lui Martin Buber. Sau dintre fanii lui Woody Allen si fanii lui Ingmar Bergman." (Beatrice Lapadat, LiterNet.ro)

"Bullets over Lipscani"

Dupa texte de Woody Allen

Cu: Dan Radulescu, Smaranda Caragea si Catalin Babliuc

Scenografia: Iza Tartan

Afisul: Tudor Prodan

Regia: Eugen Gyemant

Premiul pentru cel mai bun actor la Maratonul Teatrului Independent 2012 - Catalin Babliuc

Premiul pentru cel mai bun regizor la Maratonul Teatrului Independent 2012 - Eugen Gyemant

Premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Teatru Independent 2013 - Catalin Babliuc

Rezervari la 021 31 61 682 / 0736 414 244 / rezervari@godotcafeteatru.ro

Mai multe informatii si programul complet al spectacolelor regizorului Eugen Gyemant pe pagina oficiala de Facebook.