Gala Tinerilor Poeti Traian T Cosovei, sambata, la Godot Cafe si Zappa Rock. Recita Mircea Albulescu si George Mihaita

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 12 noiembrie 2014, 6:37 Actualitate | Cultură

Gala Traian T Cosovei
Foto: Facebook
Gala Tinerilor Poeti "Traian T Cosovei", in cadrul careia va fi acordat Premiul National pentru Debut in Poezie "Traian T Cosovei", un proiect comun al Directiei 9, Editurii Tracus Arte si Agentiei de Carte va avea loc simbata, 15 noiembrie 2014 si va fi urmata de un Maraton al Tinerilor Poeti. Gala va fi prezentata de Dan Mircea Cipariu si Ioan Cristescu.

Cele doua evenimente vor fi gazduite de catre Godot Cafe, str. Blanari nr. 14, ora 14.00, respectiv Zappa Rock & More, str. Dimitrie Giurescu nr. 2, ora 19.00, anunta colegiul director al asociatiei culturale Directia 9.

Juriul editiei 2014 a Premiului National pentru Debut in Poezie a fost compus din scriitorii Florin Iaru, Ion Muresan si Adrian Suciu.

Ca toti marii creatori, Traian T Cosovei a fost generos. Lista tinerilor poeti pe care i-a incurajat, prezentat si promovat este impresionanta. Gala Tinerilor Poeti "Traian T Cosovei", Premiul National pentru Debut in Poezie "Traian T Cosovei" si Maratonul Tinerilor Poeti reprezinta o modalitate de a onora memoria unui mare poet si de a continua opera de generozitate in numele careia a trait acesta.

Sub semnul generozitatii se aseaza si prestatia actorilor Mircea Albulescu si George Mihaita, care vor recita din poezia lui Traian T Cosovei.

Noua tineri poeti vor sustine lecturi publice si vor prezenta publicului volumele lor de debut, sustinuti si incurajati de nume consacrate ale poeziei romane, din generatii diferite, de la Nora Iuga la Lucian Vasilescu si de la Valeriu Mircea Popa la Sorin Despot.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

466 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version