Spectacolul pentru copii Albă ca Zăpadă, realizat de Teatrul de Animaţie Ţăndărică va avea loc pe 15 noiembrie, începând cu ora 11:00 în sala Epika a cinematografului din Băneasa Shopping City.

Spectacolul Alba ca ZapadaFoto: Afis

Albă ca Zăpadă este una dintre cele mai iubite poveşti pentru copii, cunoscând multe versiuni în Europa, cea mai populară rămânând cea a fraţilor Grimm. Albă ca Zăpada este o fată de împărat extrem de frumoasă, doar că această calitate se dovedeşte a fi o corvoadă. Mama ei vitregă doreşte să fie recunoscută ca fiind cea mai frumoasă femeie din ţinut, doar că oglinda personală alege întotdeauna o singură persoană: Albă ca Zăpada. Astfel că împărăteasa unelteşte o sumedenie de şiretlicuri prin care să scape de prea frumoasa fată. După multe tentative nereuşite, fata este salvată de sărutul unui prinţ care o readuce la viaţă.

Spectacolul păstrază firul poveştii clasice, dar ingeniozitatea regizorului Cristian Pepino şi fantezia scenografică a Cristinei Pepino, folosirea tehnicii de black light, a păpuşilor de mari dimensiuni şi a actorilor la vedere dau un farmec aparte şi creează o atmosferă plină de ritm în care binele triumfă întotdeuna asupra răului.

Stagiunea culturală 2014-2015 de la Grand Cinema & More aduce în fiecare săptămână spectacole ale Teatrului de Animație Țăndărică, de care se poate bucura întreaga familie.