Joi, 30 octombrie, de la ora 20.00, reîncepe seria discuțiilor culturale din Ceainăria ARCUB. În prima ediție a toamnei de Trialoguri la ARCUB, invitată specială este Oana Pellea, una dintre cele mai îndrăgite actrițe contemporane. Evenimentul va fi moderat de jurnalistul de televiziune Marius Constantinescu, iar discuţiile vor fi completate de acordurile muzicale ale Alexandrei Ușurelu.

Trialoguri la ArcubFoto: Afis

Întrebarea „Cine sunt eu, de fapt?“ ne-a revenit cu insistență în minte de multe ori, fiecăruia dintre noi. Încercarea de autocunoaștere este un demers lung și anevoios care pare să nu ia sfârșit niciodată, căci omul se află într-o continuă schimbare. Putința de a te cunoaște pe tine însuți există cu adevărat sau este numai o iluzie? Când se poate spune că ți-ai format un portret psihologic complet și în care moment din viață poți renunța la căutarea de sine?

Despre toate aceste încercări, despre curiozitatea de a afla cine este ne va vorbi Oana Pellea la întâlnirea de joi, 30 octombrie.

Trialoguri la ARCUB este un eveniment lansat în luna februarie 2014. Invitații speciali ai edițiilor anterioare au fost: scriitorul Mircea Cărtărescu, poetul Mircea Dinescu, psihologul Aurora Liiceanu, dirijorul Tiberiu Soare și scriitoarea Gabriela Adameșteanu. Scopul central al întâlnirilor din seria Trialoguri la ARCUB este acela de a le oferi bucureştenilor şansa de a participa la discuţii relaxante, pe teme diverse, abordate de personalităţile invitate.

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare în valoare de 25 lei, care poate fi achiziţionat de la Casa de Bilete ARCUB, din Str. Batişte nr.14.