Expozitia de pictura "INDIA - mister si culoare" a artistei Mihaela Cocheci, la ICR

de D.S.     HotNews.ro
Miercuri, 3 septembrie 2014, 12:56 Actualitate | Cultură

Expozitie Mihaela Cocheci
Foto: ICR
Artista Mihaela Cocheci semneaza expozitia de pictura intitulata „INDIA – mister și culoare“ ce va fi vernisata miercuri, 17 septembrie 2014, ora 18.30, la sediul ICR din Bucuresti (Aleea Alexandru 38). La vernisaj va participa alături de autoare, ES doamna Manimekalai Murugesan, ambasadoarea Indiei la București. Cele 35 de lucrări de mici și mari dimensiuni, ulei/pânză, care sunt reunite in expozitie 'surprind o mică parte din miracolul indian' dupa cum declara artista.

„În 25 de ani, de când străbat meridianele și paralelele acestei planete minunate cu dorința de a cunoaște, înțelege și dobândi cât mai multe informații despre lumea în care trăim, am descoperit spectacolul încărcat de lumină și culoare al tradițiilor, istoriei și culturii diferitelor popoare. Am făcut o pasiune în a reprezenta pe pânză momente unice surprinse de mine în acest periplu planetar. După Peru și Bolivia, China și Tibet, Canada și Japonia, acum a sosit momentul INDIA. Expoziția încearcă să surprindă o mică parte din miracolul indian.“ – spune Mihaela Cocheci

Mihaela Cocheci este pictor, grafician, ilustrator, membră a Uniunii Artiștilor Plastici – filiala București. De-a lungul timpului, lucrări ale sale au putut fi văzute în peste 40 de expozitii personale și 35 expozitii de grup. A obținut șase medalii de aur la Saloane Internaționale și o medalie argint și Cupa Orașului Cannes, Franța. A participat la Expoziții Internaționale în Belgia, Olanda, Franța, Portugalia, Italia, Liban, România.

În lucrările sale, „datele naturii sunt înlocuite cu forme deloc surprinzatoare, unduitoare, pline de lumină și culoare. Ele pornesc din adâncul ființei mele, căpătând dimensiuni astrale. Toată aceasta combinație de linii șerpuitoare, care privite și gândite în adâncul lor conduc la ceea ce eu numesc un nou curent artistic, ondulism“, scrie autoarea. 


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

476 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version