Teatrul In Culise anuta publicul ca se muta in casa noua, si continua povestea pe Hristo Botev 25. Potrivit comunicatului institutiei teatrale, "nu se stă deloc degeaba – meșterii reamenajează și transformă casa într-un loc conform cu fanteziile noastre, iar artiștii pregătesc spectacole noi pentru că se anunță o inaugurare cu mare fast.

În curând vei descoperi un ”În Culise” metamorfozat și evoluat din toate punctele de vedere – un spațiu ofertant și aproape de centru, confortabil, lejer, artsy și underground în același timp. Ne continuăm misiunea și vă promitem că aici veți găsi spectacole unice, neconvenționale și actuale, dar și muzică live, petreceri de pomină, seri de karaoke sau evenimente private exact așa cum ți le-ai imaginat.

Diminețile și serile ni le vom petrece pe terasă sau în pub și avem și o surpriză foarte plăcută pentru gurmanzi – în noul spațiu ne vom bucura împreună de preparate culinare savuroase pentru că știm și noi cât de importante sunt mesele alături de prieteni."