Spectacolul de teatru 'Punguţa cu doi bani', in interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto va fi prezentat duminică, începând cu ora 11,00, în grădina de vară a Muzeului 'Antipa', informează institutia muzeala.

Spectacolul face parte din proiectul educaţional interdisciplinar 'ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote şi monede', organizat de Muzeul Naţional de Istorie Naturală 'Grigore Antipa' împreună cu Banca Naţională a României.

Spectacolul realizat dupa binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă are un rol educativ pentru copii si totodata e un prilej de amuzament pentru părinţi.

Biletele de intrare la spectacol pot fi achiziţionate la preţurile de 40 de lei /adult, 20 de lei /copil, 50 de lei - 1 adult + 1 copil, 60 de lei - 1 adult + 2 copii; 80 de lei - 2 adulţi + 1 copil, 100 de lei - 2 adulţi + 2 copii. Pentru grupuri de minim 15 copii se practică tariful de 15 lei / copil +gratuit/ 1 însoţitor.

Rezervarea se face în limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau 021.305.60.31.

Biletul include vizita gratuită în ziua spectacolului, expunerea permanentă a Muzeului şi expoziţia temporară 'ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote şi monede'.

Compania de teatru Lupeto este o companie de teatru independent care organizează spectacole grandioase, amuzante şi educative, pentru toate vârstele, evenimente cu personaje cunoscute din poveşti sau inventate de ei, cursuri de teatru, ateliere şi multe alte activităţi dezvoltate şi susţinute într-un mod inovator. Echipa Lupeto este formată din actori, regizori, scenografi, scenarişti şi fotografi profesionişti, absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică 'I.L. Caragiale', Bucureşti.