Prezentul ghid pentru vindecare intuitiva te va ajuta sa-ti stimulezi raspunsul imunitar, sa te refaci dupa boala, sa accesezi fortele vitale ale sexualitatii, sa controlezi durerea, sa identifici cei mai buni agenti pentru vindecare si sa-ti infrangi anxietatea, deprimarea precum si alte blocaje emotionale.

vindecarea-intuitivaFoto: GiftBooks.ro

Judith Orloff, psihiatru si expert in intuitie, preda psihiatria la University of California din Los Angeles. Prezinta conferinte pe tema legaturilor dintre intuitie, energie si medicina, care se bucura de succes pe plan international. Despre activitatea ei s-a vorbit pe larg in show-ul de televiziune Today, precum si in USA Today si O: The Oprah Magazine.

Medic cu o solida pregatire traditionala, Judith Orloff isi practica profesia apeland la intuitie si spiritualitate. Astfel, ea incearca sa creeze o punte intre medicina clasica - bazata pe tehnologii de ultima ora dar, deseori, si pe proceduri invazive - si un nou tip de practica a vindecarii. Cartea de fata are scopul de a expune in mod clar si accesibil viziunea autoarei despre necesitatea de a aborda ingrijirea corporala prin prisma celorlalte dimensiuni ale sanatatii si vindecarii. Starea si evolutia fizica merg mana in mana cu transformarea emotionala si spirituala.

Doctorul Judith Orloff este un adevarat pionier in domeniul medicinei, fiind stapanita de pasiunea si hotararea de a aduce intuitia si spiritualitatea atat in sfera medicinei clasice, cat si in miezul vietii noastre cotidiene. Recomand calduros aceasta carte. -Deepak Chopra, autor al cartilor Quantum Healing si Perfect Health

Cartea de fata va poate salva viata. In acest minunat si foarte practic ghid pentru vindecarea corpului si a mintii, dr. Judith Orloff va invata cum sa va dezvoltati propria intelepciune intuitiva si cum sa capatati incredere in ea. Prin intermediul unor relatari de cazuri si al unor exercitii bine alese, ea va arata cum sa evitati pericolele in sanatate, relatii si in viata, in general. -Dr. Brian L. Weiss, autor al cartii Many Lives, Many Masters