Ludovic isi construieste un OZN in curtea casei, iar mama lui, fascinata de micuta Dorothy, se refugiaza in universul povestii Vrajitorului din Oz. Cei doi traiesc intr-o lume fictiva, incercand astfel sa se izoleze de realitatea cruda a lumii contemporane. Duminica seara, la ora 19:00, Alexandru Mâzgăreanu, unul dintre varfurile tinerei generatii de regizori, aduce la Sala Noua a Teatrului de Comedie cea mai recenta premiera a sa. "Factorul uman" este o tragicomedie despre o societate dependenta de antidepresive, despre teama de singuratate si nevoia de iubire. Ana Ciontea (cunoscuta pentru rolurile din "Un duel", "Avalansa", "Revizorul" si "Hoti" la TNB), Dan Rădulescu ("Bullets over Lipscani" la Godot) si Monica Săndulescu ("Treapta a 9-a" la Unteatru), intr-un spectacol coplesitor, care iti taie rasuflarea.

Factorul umanFoto: Teatrul de Comedie

Hotnews.ro va invita in culisele spectacolului "Factorul uman", cea mai noua premiera a Teatrului de Comedie (imagini video in exclusivitate de la repetitiile pentru spectacolul "Factorul uman", in clipul de mai jos):

"Factorul uman"

De Thierry Janssen

Traducerea: Nicolae Prelipceanu

Cu: Ana Ciontea, Dan Rădulescu si Monica Săndulescu

Regia: Alexandru Mâzgăreanu

Scenografia: Mihai Păcurar

Muzica: Alexandru Suciu

Urmatoarele reprezentatii:duminica 27 aprilie si sambata 3 mai, la ora 19:00, la Sala Noua a Teatrului de Comedie (Strada Sf. Vineri, nr. 11, langa Templul Coral - Sinagoga).

"Factorul uman" (Foto: Vlad Vîrban / Teatrul de Comedie):