In sfarsit, metoda miraculoasa pe care o asteptau toti fumatorii. Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinenta. Nu trebuie sa ai o vointa puternica. Nu esti supus(a) unui tratament de soc. Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici macar n-ai sa te ingrasi. E usor si placut sa te lasi de fumat cu metoda Allen Carr.

in-sfarsit-nefumator-metoda-usoara-a-lui-allen-carrFoto: GiftBooks.ro

Daca esti fumator/fumatoare si ai cumparat cartea pentru tine, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e s-o citesti. Si ti se recomanda sa fumezi in timpul lecturii! Daca esti nefumator/nefumatoare si ai cumparat cartea pentru cineva drag tie, nu trebuie decat sa-l convingi s-o citeasca. Daca nu-l poti convinge, citeste-o tu, pentru ca ultimul capitol te invata cum sa transmiti mesajul cartii celor din jur. Si - mai important decat orice - cum sa-ti impiedici copiii sa se apuce de fumat.

Metoda usoara a lui Allen Carr are peste 90% sanse de succes. Ea se bazeaza pe experienta proprie a autorului, care dupa o lunga „cariera" de mare fumator a trecut brusc de la 100 de tigari pe zi la zero. Consecinta a fost cartea de fata, cu traduceri in mai toate limbile globului si multe milioane de exemplare vandute, si clinicile „Allen Carr" din intreaga lume, celebre pentru faptul ca iti ramburseaza banii daca nu reusesc sa te vindece de fumat.