20 de ani n-ar însemna nimic dacă nu am fi mândri că am fost alături de dumneavoastră. Pentru Instituto Cervantes a fost o perioadă de efort constant pentru a vă oferi cele mai bune condiții de studiu a limbii spaniole și un strop de emoție spaniolă trăită la maxim în fiecare zi.

sigla-cervantesFoto: Hotnews

20 de ani de experiențe și clipe frumoase trăite împreună, încercând să vă aducem mai aproape de limba și cultura regatului Spaniei. O perioadă în care am fost prezenți în viața dumneavoastră cu căldură și profesionalism, o perioadă în care am evoluat și ne-ați ajutat să evoluăm. Ne mândrim cu aproximativ 20 000 de persoane care au studiat cu noi în București și mai mult de 15 000 de candidați care au obținut Diploma DELE în România. O etapă importantă o reprezintă pentru Instituto Cervantes colaborarea cu instituții importante ale statului român (școli, licee, facultăți, ministere) în cadrul unor proiecte susținute cu fonduri europene.

În prezent în cadrul unui sediu modern cu săli de curs dotate cu echipament de ultimă generație, Instituto Cervantes va pune la dispoziție o mulțime de cursuri generale, cursuri speciale și cursuri de copii, deasemenea o școală de vară și multe activități culturale actractive.

Pentru toți acești ani minunați vă mulțumim și vă așteptăm să fiți în continuare alături de noi.

Instituto Cervantes dorește în continuare să fie la dispoziția dumneavoastră și să vă ofere un cadru deosebit și cele mai bune condiții de pregătire personală și profesională și în următorii 20 de ani.

Fiți parte din noi!

Vă așteptăm cu brațele deschise!