Ministerul Culturii cauta manager pentru Centrul National al Dansului

de Alina Neagu     HotNews.ro
Sâmbătă, 22 februarie 2014, 21:30 Actualitate | Cultură

Ministerul Culturii organizeaza un concurs de management pentru Centrul National al Dansului Bucuresti, data limita pentru depunerea planurilor de management si a dosarelor de concurs de catre candidati fiind 17 martie, se arata pe site-ul institutiei. In prezent, Centrul National al Dansului Bucuresti este condus de Vava Stefanescu, care este director interimar al institutiei, potrivit site-ului cndb.ro.

Ministerul Culturii a anuntat, joi, pe site-ul propriu, ca va organiza, la sediul sau din Bucuresti, concursul pentru desemnarea managerului Centrului National al Dansului Bucuresti.

Concursul va fi organizat in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 189/ 2008 privind managementul institutiilor publice de cultura, ale Hotararii Guvernului nr. 1301/ 2009 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare si desfasurare a concursului de proiecte de management, Regulamentului-cadru de organizare si desfasurare a evaluarii managementului, Modelului-cadru al caietului de obiective, Modelului-cadru al raportului de activitate, precum si modelului-cadru recomandat pentru contractele de management, pentru institutiile publice de cultura.

 Conditiile de participare la concursul de management sunt urmatorarele: candidatul are cetatenia romana sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene, are capacitate deplina de exercitiu, are studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul fundamental de ierahizare, are experienta profesionala in domeniul de referinta de minimum 5 ani, are studii postuniversitare de management sau cursuri de management, nu detine o functie de conducere la o alta institutie din Romania, nu a implinit varsta legala pentru pensionarea pentru limita de varsta. Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala si cunostintele de operare PC constituie un avantaj.

In perioada 18-25 martie se va efectua analiza planurilor de management, iar intre 26-28 martie se vor sustine planurile de management in cadrul interviului.

Dosarele de concurs si planurile de management se pot depune, la sediul Ministerului Culturii, pana pe 17 martie, ora 17.00.

Regulamentul concursului si caietul de obiective pot fi obtinute de la sediul Ministerului Culturii sau de la sediul Centrului National al Dansului Bucuresti, dar se pot descarca si de pe site-ul oficial al Ministerului Culturii, www.cultura.ro.

Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) este singura institutie publica de cultura aflata in subordinea Ministerului Culturii, creata cu scopul de a sustine, dezvolta si promova dansul contemporan, se arata pe site-ul cndb.ro. Statutul sau de institutie de spectacole, dar si de finantator al coregrafiei contemporane face din CNDB o institutie vitala pentru dezvoltarea culturii coregrafice din Romania, potrivit aceluiasi site.

Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU Bill Nichols, critic de film si pionier al studiului de film documentar: In timpul facultatii inca nu stiam ca voi deveni. Eu nu eram interesat sa fac bani, ci cautam implinirea. Si a durat o vreme sa imi dau seama.

Bill Nichols, critic de film american, profesor emerit si un pionier al studiului de film documentar contemporan a discutat in cadrul unui interviu despre visele si aspiratiile din tinerete, tehnicile din filmele documentare si influenta tehnologiei in industria cinematografica.
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Bill Nichols

292 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică