Lansare de carte si vernisaj expozitie de gravura si desen

Universul unui mare artist: Marcel Chirnoaga

de D.S.     HotNews.ro
Joi, 13 februarie 2014, 13:29 Actualitate | Cultură

Universul unui mare artist: Marcel Chirnoaga
Foto: Afis
Joi, 20 februarie, ora 18.30, în Foaierul Sălii Media a Teatrului National Bucuresti, va avea loc deschiderea Expozitiei de gravura si desen a lui Marcel Chirnoaga (1930-2008) şi lansarea în premieră a cărţii „Universul unui mare artist: Marcel Chirnoaga” de Monica  Cerchez-Chirnoagă, recent apărută la Editura Semne.

Volumul cuprinde amintirile artistului, ale soţiei sale, Monica şi ale altor contemporani, o parte din corespondenţa  sa  personală, fotografii de arhivă, precum  şi  o culegere din articolele lui Marcel Chirnoagă despre artă, politică şi societate.

Sunt expuse în foaierul Sălii Media (Galeria de Artă a TNB) 49 de lucrări în diverse tehnici ale gravurii (aquaforte, aquatinta, gravură cu sudură şi fotolitografie) şi  desene în tuş,  din diferite perioade ale vieţii artistului.  Două desene în tuş, de mari dimensiuni, sunt expuse la Sala Studio, în foaierul de la intrare.

Evenimentul se înscrie în programul TNB-PARATEATRAL–Arte vizuale". Expoziţia va putea fi vizitata in perioada februarie-martie 2014  zilnic între orele 10.00-18.00. Intrarea prin str. Batişte.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

875 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version